All Modul

Geen openstaande vacatures

All Modul is in 2012 opgericht door een zeer ervaren groep specialisten met gezamenlijk meer dan 150 jaar ervaring in de medische logistiek. Onze grootste klantengroep is de ziekenhuissector. Daarnaast leveren wij ook aan andere sectoren zoals defensie, tandartsen en scholen.

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van modulaire logistieke producten en diensten voor alle producten die opgeslagen en getransporteerd worden. Denk hierbij aan manden, stellingen, kasten en wagens.

In 2016 heeft All Modul het assortiment fors uitgebreid met Healthcare IT producten ter aanvulling op het bestaande assortiment. Wij leveren Medische IT hardware, waaronder medische PCs, medische keyboards en muizen, draagsystemen en vooral ook mobiele oplossingen (Computers on Wheels en Medicijnwagens met ICT hardware). Kijk voor ons Healthcare IT productportfolio op www.allmodul.nl. Deze productgroep geeft een grote groei impuls aan ons bedrijf.

Wij zijn vooral actief in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Standplaats voor deze functie is ons hoofdkantoor in de Meern.

Lees meer Toon minder
All Modul heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met All Modul

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.