Amitek Prototyping

Geen openstaande vacatures

Prototyping / Kleine series
Amitek is al ruim 25 jaar een begrip in de wereld van de prototyping en kleine (nul)series. Vooral gespecialiseerd in technische producten. Ook worden vormstudies, zichtmodellen en gieterijmodellen gemaakt.

Speciale projecten
Naast het verspanen en 3D printen worden er speciale projecten uitgevoerd. Vaak wordt een combinatie van 3D Scannen, Reverse Engineering, 3D Frezen en 3D printen toegepast. Dit zijn bijvoorbeeld bestaande producten die opnieuw gemaakt dienen te worden, zoals onderdelen voor o.a. klassieke auto's, maar ook voor de restauratie van beelden en het maken van speciale mallen.

Additive Manufacturing
Steeds vaker worden 3D print technieken gebruikt om eindproducten te maken. Amitek heeft inmiddels ruime ervaring op dat gebied en biedt mogelijkeden in kunststof en metaal.

3D Scannen, 3D meten, Reverse Engineering
In de maakwereld van nu is het digitaal verwerken van informatie niet meer weg te denken. Al vijftien jaar houdt Amitek zich bezig met het 3D scannen en 3D meten. Of het nu gaat om een nieuw product ontwerpen, Reverse Engineering van een bestaand onderdeel, het 3D meten van een driedimensionaal gekromd oppervlak van een matrijs of het scannen van een historisch beeld. Vele vormen bieden zich aan om digitaal vast te worden gelegd. Het unieke aan de scanner welke door Amitek gebruikt wordt is dat er gescand en gemeten kan worden met een hoge nauwkeurigheid tot op 6 meter afstand. Objecten kunnen op locatie gescand worden.

Lees meer Toon minder
Amitek Prototyping heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Amitek Prototyping

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.