AWE-TECH Elektrotechniek BV

Geen openstaande vacatures

U wilt de beste oplossing van de beste kwaliteit. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij u hoogwaardige service, een ruime keuze aan kwaliteitsproducten en een deskundige uitvoering, van ontwerp tot nazorg.

Wij zijn AWE-TECH Elektrotechniek BV uw partner op het gebied van elektrotechnische oplossingen. Dagelijks zijn wij bezig met het adviseren, ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden van allerlei soorten elektrotechnische installaties. Dat doen wij al ruim 13 jaar en dat merkt u.

AWE-TECH Elektrotechniek BV neemt de taak op zich uw projecten met zorg uit te voeren. Onze monteurs staan dan ook voor u klaar en zullen zorgdragen dat het project naar tevredenheid wordt opgeleverd. En mocht zich een storing voordoen, dan kunt u 24u per dag een beroep doen op onze servicedienst.

Kiest u voor AWE-TECH Elektrotechniek BV, dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Om deze kwaliteit aantoonbaar te maken is AWE-TECH elektrotechniek BV aangesloten bij UNETO/VNI en bij SEI geregistreerd als Erkend Installateur. Tevens zijn we als beveiligingsspecialist aangesloten bij het VEB.

Lees meer Toon minder
AWE-TECH Elektrotechniek BV heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met AWE-TECH Elektrotechniek BV

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.