BASF Nederland B.V.

Geen openstaande vacatures

Over de BASF-groep
We creëren chemie voor een duurzame toekomst
 
Wij combineren economisch succes met milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid.

Bij de BASF-groep werken meer dan 117.000 medewerkers waarvan er zo'n 1.500 werkzaam zijn in Nederland. Zij dragen bij tot het succes van onze klanten in nagenoeg alle sectoren en bijna alle landen ter wereld. Ons productportfolio is onderverdeeld in zes segmenten: Chemicals, Materials, Industrial Solutions, Surface Technologies, Nutrition & Care en Agricultural Solutions. BASF haalde in 2019 een omzet van meer dan € 59 miljard. 

Het Benelux hoofdkantoor is in Arnhem, waar de service- en stafafdelingen en agrodivisie is gevestigd. Daarnaast werkt de salesafdeling vanuit Arnhem aan de verkoop van producten aan internationale klanten. De medewerkers zijn verspreid over verscheidende locaties waar zij grondstoffen ontwikkelen, produceren en verkopen voor tal van sectoren.

Zo ontwikkelen en produceren we in De Meern proceskatalysatoren voor toepassing in tal van industrieën. In Heerenveen produceren we watergedragen harsen en dispersies voor de drukinkt- en coatingindustrie. In Boxtel maken we onder mee isolatieschuim voor de bouwindustrie en vanuit Maarssen verkopen we lakken aan de autoschadeherstelindustrie. In Nunhem richten we ons op de veredeling van groentezaden.

Lees meer Toon minder
BASF Nederland B.V. heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met BASF Nederland B.V.

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.