Duncker & Munnikhuis Holding BV

Geen openstaande vacatures

Duncker & Munnikhuis is specialist in het leveren van ICT diensten voor het midden en kleinbedrijf (MKB). De automatiseringsdiensten van Duncker en Munnikhuis omvatten Hardware- en Software oplossingen, Cloud diensten, ICT Consultancy, Support, Advisering en Implementatie diensten. Wij leveren deze diensten met een enthousiast en betrouwbaar team. Door specialistische kennis en jarenlange ervaring weet Duncker & Munnikhuis zich positief te onderscheidden in de ICT-wereld.

Duncker & Munnikhuis heeft vele tevreden relaties. Tot onze klantenkring behoren verscheidene ondernemers uit diverse branches binnen het MKB.

Uiteraard willen wij graag en vrijblijvend ook met u van gedachten wisselen over uw kantoorautomatisering. Een offerte voor welk automatiseringsaspect dan ook, zal u overtuigen van onze knowhow en betrokkenheid.

Duncker & Munnikhuis gaat voor een persoonlijke, optimale en langdurige relatie met onze klanten. Kwaliteit, service, ondersteuning, begeleiding en bereikbaarheid zijn onze troeven.

Contact opnemen met Duncker & Munnikhuis Holding BV

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied