Duncker & Munnikhuis Holding BV

Geen openstaande vacatures

Duncker & Munnikhuis is specialist in het leveren van ICT diensten voor het midden en kleinbedrijf (MKB). De automatiseringsdiensten van Duncker en Munnikhuis omvatten Hardware- en Software oplossingen, Cloud diensten, ICT Consultancy, Support, Advisering en Implementatie diensten. Wij leveren deze diensten met een enthousiast en betrouwbaar team. Door specialistische kennis en jarenlange ervaring weet Duncker & Munnikhuis zich positief te onderscheidden in de ICT-wereld.

Duncker & Munnikhuis heeft vele tevreden relaties. Tot onze klantenkring behoren verscheidene ondernemers uit diverse branches binnen het MKB.

Uiteraard willen wij graag en vrijblijvend ook met u van gedachten wisselen over uw kantoorautomatisering. Een offerte voor welk automatiseringsaspect dan ook, zal u overtuigen van onze knowhow en betrokkenheid.

Duncker & Munnikhuis gaat voor een persoonlijke, optimale en langdurige relatie met onze klanten. Kwaliteit, service, ondersteuning, begeleiding en bereikbaarheid zijn onze troeven.

Lees meer Toon minder
Duncker & Munnikhuis Holding BV heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Duncker & Munnikhuis Holding BV

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.