Hoveniersbedrijf Tuinrijck

Geen openstaande vacatures

Hoveniersbedrijf Tuinrijck is in 2012 ontstaan uit de fusie van Hoveniersbedrijf Franken te Utrecht en Halkes Hoveniers uit IJsselstein en is gevestigd te Utrecht aan de kant van De Meern.

Onze klanten
Onze particuliere klantenkring is voor het grootste deel woonachtig in Utrecht, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Nieuwegein en IJsselstein, maar ook in Hilversum, Amersfoort, Den Dolder, Bosch en Duin, Bunnik en Zeist weet men ons vakmanschap te waarderen. Zakelijke klanten bedienen we tot ruim buiten de provinciegrenzen. Naast bedrijven die onze kennis en kunde gebruiken rond hun eigen pand, hebben we ook diverse aannemers en schilders in onze klantenkring die gebruik maken van de Buren herstel service en makelaars die in het Pimp je tuin concept een extra verkoopwaarde zien.

Onze werkzaamheden
Als (potentiële) klant van Tuinrijck mag u rekenen op expertise op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en het onderhoud van uw tuin, waarbij u dan mag denken aan snoeiwerk, rooien, planten van bomen, struiken, vaste planten en zomergoed, gazonaanleg, grasmaaien, bestrating van tegels en klinkers, terras, oprit, schutting, metselwerk, vijvers en elektra. De Lente is weer begonnen en dat betekent dat wij weer heel wat tuintjes gaan aanleggen, maar ook het onderhoud van uw tuin gaan we niet vergeten. En of u nu een onderhoudscontract heeft of ons slechts een enkele keer nodig heeft. Wij staan 5 dagen per week voor u klaar om ook van uw tuin een paradijs te maken en zelfs op zaterdag kunt u ons telefonisch bereiken.

U herkent ons aan de vakbekwame tuinmannen in de groene Landrovers.

Lees meer Toon minder
Hoveniersbedrijf Tuinrijck heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Hoveniersbedrijf Tuinrijck

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.