KMN Kind & Co

1 openstaande vacature

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Over Kind & Co
Het bieden van kinderopvang doen we al 40 jaar. Onze roots liggen in het peuterspeelzaalwerk, daarmee zijn we halverwege de jaren ’70 gestart. Van een peuterspeelzaal in Maarssen zijn we gegroeid naar ruim 300 locaties. Verspreid over het midden van Nederland, met name in en rond de provincie Utrecht.

Kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peutergroepen, tussenschoolse opvang (“overblijven”) en gastouderopvang: u kunt voor al deze vormen van opvang bij ons terecht voor kinderen van 0 tot 13 jaar oud.

Binnen een kader van veiligheid, vertrouwen, mogelijkheden om talenten te ontwikkelen en vernieuwend te denken, bieden wij kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Op elk moment. Kinderen kunnen bij ons zichzelf zijn, plezier hebben en zich ontwikkelen. Wij helpen kinderen te worden wie ze zijn.

Dat doen wij vanuit een stabiele, evenwichtige basis. We zijn een gezonde organisatie (stichting) zonder winstoogmerk. Professioneel, herkenbaar als één organisatie, maar zonder de eigenheid van elke locatie uit het oog te verliezen. We vormen een eenheid, maar blijven onszelf. In het Jaaroverzicht ziet u wat ons in dit jaar heeft bewogen en wat ons ‘morgen’ te wachten staat.

Onze medewerkers zijn ontzettend belangrijk. Er is aan hen gevraagd wat hun werk zo bijzonder maakt? Waarom ze denken: ‘Dáár doe ik het voor. Daarom ben ik hier op mijn plek!’ Je leest alle anekdotes, verhalen of gedichten van de medewerkers in het boekje Wij zijn Kind & Co.

Onze locaties presenteren zich allemaal op onze website. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken!

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met KMN Kind & Co

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.