Kraamzorg Dunya

Geen openstaande vacatures

Wat betekent Dunya?
Dunya betekent in het Arabisch en Turks "Wereld". Wij van Kraamzorg Dunya stellen als doel om de geboorte van de nieuwe "Wereldburgers" met de nodige zorg op maat te begeleiden en de moeder met haar kind na de bevalling zo optimaal mogelijk te verzorgen. "Wereld" staat zowel voor diversiteit en onderlinge verschillen als voor de gemeenschappelijke basis, de overeenkomsten tussen alle mensen.
 
Betrouwbaar
Betrouwbaarheid vormt een belangrijke basis voor gezonde relaties. Voor het toevertrouwen van de zorg voor moeder en kind is dit daarom ook een zeer belangrijk onderdeel van de zorg. Kraamzorg Dunya vindt het daarom belangrijk dat elk gezin 1 kraamverzorgende toegewezen krijgt en alle zorg middels dezelfde kraamverzorgende geleverd wordt. Dit komt ten goede van het vertrouwen en zal het gezin ook aangenaam ondersteunen.
 
Flexibel
Wij van Kraamzorg Dunya vinden flexibiliteit zeer belangrijk. De kraamzorg kent geen vaste werktijden, de bevalling kan ieder moment van de dag beginnen, dus staan wij met ons professionele team om u, uw baby en uw gezin te komen ondersteunen. Mocht u afwijkende wensen hebben, is dit te allen tijde bespreekbaar. Wel raden we u aan, om dit van te voren in het intakegesprek alvast te vermelden.
 

Zorgzaam
Ons doel is om de moeder en haar baby niet alleen te voorzien van primaire zorg, maar ook de rest van het gezin zo goed als mogelijk te ondersteunen om de eerste dagen na de bevalling alles zo optimaal mogelijk te maken.
 
 

Lees meer Toon minder
Kraamzorg Dunya heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Kraamzorg Dunya

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.