Meubelcentrum Oudenrijn B.V.

Geen openstaande vacatures

Gewoon ongelooflijk veel meubelen. Van uiterst praktisch, tot exclusief klassiek en modern. Overzichtelijk opgesteld, onder één dak, midden in het land. Dát is Oudenrijn Meubel.

Enorme keus
De collectie van Oudenrijn Meubel is zeer uitgebreid. De showroom van meer dan 3.000 m2 bevat een enorme keus aan exclusieve zitmeubelen, zoals bankstellen, stoelen en (relax)fauteuils. Maar ook voor fraaie kasten, salontafels, eethoeken, dressoirs en tv-meubelen bent u in De Meern (pal aan de A12) aan het juiste adres.

Interieuradvies
En als u dan een keus heeft gemaakt, voor een fraaie eethoek of een lekkere grote hoekbank, dan vraagt u zich natuurlijk af of die wel past binnen uw bestaande interieur. Welke kleuren kunnen heel goed, of juist absoluut niet? Wat is het effect van de verlichting? Hoe verhoudt het fysieke formaat zich tot de beoogde ruimte? Graag helpen we u deze vragen op voorhand te beantwoorden. Aan de hand van feiten (over afmetingen), beelden, ervaring en, eventueel, een bezoek ter plaatse. Samen komen we er altijd uit.

Maatwerk
Stelt u specifieke eisen aan uw nieuwe meubelen? Dan kunnen we u een maatwerkoplossing bieden. Niet alleen tafels en kasten, maar ook banken en (relax)fauteuils kunnen doorgaans prima worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Ons vakkundige team adviseert u graag over de mogelijkheden.

Eigen serviceafdeling
Oudenrijn Meubel beschikt over een eigen serviceafdeling, van waaruit we onze klanten de allerbeste service kunnen verlenen. Bij problemen of klachten kunt u rekenen op adequate ondersteuning, waarbij een servicemedewerker u persoonlijk zal bezoeken, mocht dat wenselijk zijn. Bij Oudenrijn Meubel spannen we ons niet alleen tot het uiterste in om eventuele problemen te verhelpen, maar ook om dat zo doordacht en voortvarend mogelijk te doen.

Bezorg- en montageservice
Onze eigen mensen bezorgen de meubels graag bij u thuis. Indien nodig zullen zij de meubels ook keurig voor u monteren. Dankzij de mobiele pinservice kunt u ook bij aflevering betalen; dat is wel zo handig.

Oudenrijn Meubel in De Meern: dé meubelzaak voor Utrecht en omstreken!

Het bijzondere aan onze mooie meubelzaak is overigens dat er bijna nooit een bezoeker onverrichter zake de deur uitloopt. Dan weet u het vast… Welkom bij Oudenrijn Meubel!

Lees meer Toon minder
Meubelcentrum Oudenrijn B.V. heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Meubelcentrum Oudenrijn B.V.

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.