Recherchebureau GerVon

Geen openstaande vacatures

Recherchebureau Gervon wordt geleid door particulier onderzoeker en voormalig politierechercheur Gerard Hoogland, die tijdens zijn 25-jarige carrière bij de politie de fijne kneepjes van het vak leerde.

De medewerkers kennen daardoor alle facetten van opsporing en tactisch rechercheren, evenals de gedachtegang van de crimineel, en de benodigde juridische kennis om te zorgen dat de bewijslast voor de rechter stand houdt.

Particuliere onderzoeken kenmerken zich door een persoonlijke benadering waarbij de pijlen zich richten op de feiten. Het doel is duidelijkheid leveren aan de opdrachtgever.

Recherchebureau Gervon onderzoekt discreet, ongemerkt, observerend, interviewend en kritisch. Onze onderzoekers verzamelen feitelijke informatie via straatonderzoeken en digitaal rechercheren, en wegen deze grondig.

Tussentijdse constateringen gaan met een passend advies over de vervolgaanpak naar de opdrachtgever. Het eindrapport bevat de conclusie en een leidraad over hoe om te gaan met de uitkomst van het onderzoek.

Recherchebureau Gervon helpt het probleem op te lossen door u bij te staan met een duidelijke uitslag en raad en daad.

Lees meer Toon minder
Recherchebureau GerVon heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Recherchebureau GerVon

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.