Silent Disco

Geen openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Over Silent Disco International
Silentdisco.com streeft er naar om op hoog niveau en met een uitstekende service evenementen te voorzien van draadloze hoofdtelefoons.

Daarbij maken we dankbaar gebruik van de technische expertise en creatieve ervaring die we in de afgelopen 20 jaar opgebouwd hebben.

Met meer dan 20.000 draadloze hoofdtelefoons, 2.500 zenders, een team van 10 vaste medewerkers, 15 oproepkrachten, vier bestelwagens en 575m2 bedrijfsruimte hopen wij de komende jaren nog veel Silent Disco plezier te kunnen verspreiden in Nederland en de rest van de wereld.

Sky is the Limit
Draadloze hoofdtelefoons worden steeds breder ingezet; niet alleen voor dansfeesten, maar ook voor lezingen, rondleidingen, theater, concerten en nog veel meer. Er is geen enkele restrictie: het kan binnen, buiten, of voor een publiek verdeeld over zeven zalen en drie verdiepingen met 8 verschillende kanalen.

Silentdisco.com blijft meegroeien met het concept. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit in alle facetten van de draadloze ervaring: technisch, maar ook wat betreft de inhoudelijke beleving en de uitstraling.

Geschiedenis van Silent Disco
Het regent. De modder spat in het rond. Tussen een aantal theatertenten en terrasjes zie je 5 paraplu’s. Daaronder 5 swingende mensen met een draadloze hoofdtelefoon op. Een ander groepje staat er om heen en lacht uitbundig om de dansende figuren, die er hun eigen feestje van maken. Dat was zo ongeveer het begin van de Stille Disco in 2002 op theater festival de Parade. Iedereen die er bij was ging uit zijn dak, zonder dat de buurt er last van had.

Het concept sloeg in als een bom, in datzelfde jaar werden we gevraagd op meerdere festivals en feesten (waaronder Lowlands). In de jaren daarna daarna groeiden onze evenementen van enkele tientallen koptelefoons, naar feesten met meer dan 10.000 koptelefoons tegelijkertijd. Na de premiere op het Glastonbury festival in 2005 was het concept niet meer te stoppen.

Er volgden een aantal intensieve jaren waarin we de wereld over tourden met onze Silent Disco crew en DJ’s. Meer dan 3.000.000 bezoekers maakten in die tijd kennis met het concept in o.a. Australië, Brazilië, China, Canada, Indonesië, Japan, Singapore, de VS en zo’n beetje alle landen in Europa.

Inmiddels is er geen festival meer zonder een silent disco, in verschillende Europese landen openden zelfs silent disco clubs. De merknaam Silent Disco werd een soortnaam. Silent disco is een fenomeen. Daar zijn we best trots op, maar er kan er natuurlijk maar één the original zijn…

Lees meer Toon minder
Silent Disco heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Silent Disco

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.