Verder

14 openstaande vacatures

Onder het dak van Verder Groep zetten bedrijven de norm voor de ontwikkeling en productie van innovatieve en betrouwbare producten voor klanten in sectoren zoals chemie, drinkwaterproductie, machinebouw, farmacie, voedingsmiddelenindustrie en OEM’ers. 

De activiteiten van Verder Liquids bestaan uit internationale handels- en productiebedrijven in de chemische-, proces-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

ProMinent-Verder vormt een joint-ventrue met Verder en ontwikkelt en produceert componenten en systemen rond het doseren van vloeistoffen en oplossingen voor de waterbehandeling en waterdesinfectie.

De joint-venture KNF-Verder bedient haar klanten in verschillende sectoren, zoals medische technologie, machinebouw, procestechniek en laboratoriumtechnologie.

Aerox verkoopt wereldwijd de Aerox-Injector; een product dat is ontwikkeld voor industriële geurreductie in de feed- en foodindustrie, rubberbanden- en tabakindustrie. 

Pindustry is een onafhankelijke investeringsmaatschappij met focus op bedrijven in de Benelux, het Verenigde Koninkrijk en Duitsland, die innovatieve industriële producten ontwikkeld.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Verder

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.