Leidsche Rijn Werkt breidt uit met stageplaatsen

In het nieuws

Het bedrijven- en vacatureplatform Leidsche Rijn Werkt is uitgebreid met stageplekken. Bedrijven in Leidsche Rijn kunnen nu – naast betaalde banen – ook geheel gratis hun stageplekken aanbieden via het platform.

Stageplekken
Leidsche Rijn Werkt bestaat inmiddels ruim een jaar en blijft groeien. Steeds meer inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern weten de weg naar het platform te vinden. Om een nog grotere doelgroep aan te spreken, is het platform vanaf heden ook beschikbaar om stageplekken op te plaatsen.

Het team van Leidsche Rijn Werkt heeft contact gelegd met scholen in Leidsche Rijn. In samenwerking met de scholen zal ervoor worden gezorgd dat de stageplekken die op Leidsche Rijn Werkt verschijnen, onder de aandacht komen bij de leerlingen / studenten, en hun begeleiders.

Neem contact met ons op!
Heeft u nu of in de (nabije) toekomst plek voor een stagiair en wilt u die het liefst uit de buurt hebben? Zet uw vacature dan uit via Leidsche Rijn Werkt. Het enige wat u hoeft te doen is een mailtje te sturen naar leidscherijn@uwstadwerkt.nl. Het team van Leidsche Rijn Werkt zal u vanaf daar verder helpen. 

Stagee.PNG

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.