Leidsche Rijn Werkt nu ook voor vrijwilligerswerk: meld je initiatief aan!

In het nieuws

De coronacrisis heeft ertoe geleid dat op dit moment minder bedrijven op zoek zijn naar betaalde krachten. De roep om vrijwilligers is echter sterk toegenomen. Daarom is het platform Leidsche Rijn Werkt uitgebreid met vrijwilligerswerk.

Veel stichtingen en organisaties die werken met ouderen of andere kwetsbare groepen, zien de hulpvraag als gevolg van de coronacrisis explosief stijgen. Om deze partijen te helpen, biedt Leidsche Rijn Werkt nu de mogelijkheid om gratis vrijwilligersvacatures te plaatsen op het platform. Inwoners van Leidsche Rijn kunnen nu dus ook op het platform terecht om vrijwilligerswerk te zoeken.

Is uw organisatie nog op zoek naar vrijwilligers? Laat het ons dan weten. Wij plaatsen graag gratis een oproep voor u op ons platform en delen dat vervolgens met de inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar leidscherijn@uwstadwerkt.nl.  

Wil jij graag een steentje bijdragen? Kijk dan snel op de vrijwilligerspagina. Daar staan nu al meerdere stichtingen en organisaties die wel extra handjes kunnen gebruiken!

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.