Meerdere succesverhalen voor Leidsche Rijn Werkt

In het nieuws

Bedrijven weten de weg naar Leidsche Rijn Werkt steeds beter te vinden. De afgelopen weken kregen we meerdere goede verhalen terug van werknemers. Zo vond Thuys in Wonen en Slapen een Interieurstylist via het platform en hebben ook Slagerij Kees Vernooij en Orthodontiepraktijk Leidsche Rijn prettige ervaringen met het platform.

De drie genoemde bedrijven kregen allemaal meerdere sollicitaties binnen via Leidsche Rijn Werkt. Thuys in Wonen en Slapen heeft ons laten weten via het platform een geschikte kandidaat te hebben gevonden. Mooi nieuws! Ook Slagerij Kees Vernooij heeft ons laten weten heel blij te zijn met het platform. Via Leidsche Rijn Werkt reageerden al meerdere inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern op de vacature voor Medewerker Slagerij.

Tot slot slaagde ook Orthodontiepraktijk Leidsche Rijn er via het platform al snel in geschikte kandidaten te vinden. Inmiddels heeft de orthodontiepraktijk de eerste sollicitatiegesprekken ingepland, onder meer met goede kandidaten die zich via Leidsche Rijn Werkt hebben gemeld.

Heeft u een bedrijf in Leidsche Rijn en wilt u uw vacatures ook onder de aandacht brengen bij inwoners uit de buurt? Stuur dan een mailtje naar leidscherijn@uwstadwerkt.nl. Ben je op zoek naar een leuke baan in de buurt? Ga dan naar de lijst met actuele vacatures in Leidsche Rijn.    

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.