Deze vacature is verlopen. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande stageplaatsen of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe stageplaatsen.

Hovenier

0-40u
BBL (leerbaan) BBL (leerbaan)
Overige

Miltenburg Groen heeft plek voor een stagiair! Wil jij alles leren over het vak van Hovenier? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Op je stage bij Miltenburg groen ga je diverse aspecten van het hoveniers vak leren. Denk hierbij aan het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je bent ongeveer de helft van je tijd bezig met aanlegklussen en de andere helft van je tijd met onderhoudsklussen. Zo heb je veel diversiteit in je werk en leer je op die manier elke dag weer een beetje bij. Bij het aanleggen en onderhouden van groenprojecten gebruik je veel verschillende machines en gereedschappen.

Je leert hier veilig mee te werken en je leert ze te onderhouden. Ook bestraten, aanleggen van elektra of waterpartijen behoren bij de werkzaamheden. Soms werk je alleen, maar meestal in een team.

Tijdens onderhoudsklussen werk je samen met je ervaren collega aan het onkruidvrij maken van borders, het scheren van hagen en het verzorgen en snoeien van diverse soorten beplantingen op de juiste manier. Als erkend leerbedrijf heeft Miltenburg Groen al diverse collega’s van stagiair naar zelfstandig Hovenier opgeleid.

Een werkdag als Allround Hovenier bij Miltenburg Groen
We verzamelen iedere werkdag om 06:50 uur op de loods in de Meern (Utrecht)  waarbij we onder het genot van een kop koffie de dag die voor ons ligt bespreken. Hierna ga je met je collega spullen laden die jullie nodig zullen hebben, om vervolgens aan de slag te gaan op jullie klus(sen). Na het afronden van je werkdag sluiten we samen de dag af om 16:15  uur op de loods in de Meern.

Wat vragen wij?

Je wilt het vak van Hovenier leren.

Wat bieden wij?

Miltenburg Groen is een familiebedrijf uit De Meern (Utrecht). We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van luxe tuinen en stadstuinen bij particulieren en bedrijven. Daarnaast onderhouden we deze tuinen en al het groen bij grote locaties als het NBC en Green Village in Nieuwegein en diverse appartementencomplexen.

We werken in een gezellig, collegiaal en vakbekwaam team van 8 collega’s in de regio Utrecht. Bij Miltenburg Groen krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen in je vak, aangesloten op jouw ambities. Natuurlijk is er ook veel ruimte om samen met je collega’s te ontspannen, denk aan een barbecue en/of een drankje op vrijdagmiddag. En niet te vergeten: onze jaarlijkse uitjes.

Wat bieden we jou?

  • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden
  • Leuke projecten
  • Een baan na het afronden van je opleiding
  • Een fijn team om mee samen te werken

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.