Facility & Office Management

28-40u
BOL (stage) BOL (stage)
Administratief

Verloopt over 19 dagen

Ben jij een proactieve student en op zoek naar een super toffe stageplaats? Werk je graag in een moderne, dynamische omgeving en wil je iedere dag iets nieuws leren? Dan bieden wij jou vanaf september 2021 een interessante plek om werkervaring op te doen!

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van ons super leuke HR & Facility team! Als team bieden wij pro-actief ondersteunende, klantgerichte facilitaire én secretariële services aan; zo vormen wij de stabiele basis van de organisatie voor de optimale Customer & Employee Experience.

Als stagiair Facility & Office Management ben je het visitekaartje van PQR; je hebt goed contact met onze collega’s en met partijen waar we mee samenwerken. Gastvrijheid, servicegerichtheid en stressbestendigheid kenmerken jou in je werkomgeving en daarmee ben je een aanspreekpunt voor alle interne én externe klanten bij PQR.

 Je bent onderdeel van een team van zes collega’s en wordt aangestuurd door twee energieke Management Assistentes, die samen verantwoordelijk zijn voor Facility en het Secretariaat. Tijdens je stage maak je kennis met alle facetten van het Facility & Office Management vak. 

In het kort zien de werkzaamheden er als volgt uit:

 • Verrichten van de basis receptiewerkzaamheden, waaronder ontvangen van gasten, zorgen voor security binnen het pand, beheer van openbare en vergaderruimtes;
 • Kantoor voorraden bijhouden en het plaatsen van bestellingen;
 • Benodigde interne communicatie verzorgen;
 • Ondersteuning bieden bij administratieve taken van HR, Facillity en het Secretariaat;
 • Afhandelen van de inkomende en uitgaande post;
 • Telefonie.

Je wordt dus actief betrokken bij de dagelijkse gang van zaken én bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe initiatieven en projecten. En dat in een super gaaf kantoorpand met Mario vleugel in Papendorp, te Utrecht! Kortom, een zeer veelzijdige rol!

Wat vragen wij?

Je bent nu bezig met een relevante MBO studie. Daarnaast zijn de volgende zaken van belang:

 • Je bent bij voorkeur minimaal 5 maanden beschikbaar voor minimaal 28 uur in de week;
 • Je bent vlot, communicatief vaardig en representatief;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Utrecht;
 • Tenslotte ben je ondernemend, een teamplayer en heb je de nodige humor om er elke dag iets leuks van te maken.

Wat bieden wij?

Een mooie stagevergoeding van €500,- op basis van 40 uur in de week, deelname aan ludieke events en nog vele andere leuke extra's!

Geïnteresseerd?
We kijken graag samen met jou of de wensen vanuit school en je eigen ambitie passen in de behoefte van PQR. We willen graag dat je stage er toe doet. Dat maakt het niet alleen voor jou heel leuk om bij ons een stage te lopen, maar ook voor ons om jou erbij te hebben! Laat je sollicitatie achter en we nemen contact met je op om te kijken of PQR jouw de start kan bieden die je zoekt. 

Solliciteer direct bij PQR BV door hier te klikken

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.