Marketing

32-40u
HBO/WO HBO/WO
Overige

Verloopt over 32 dagen

Kom jij het strategische verschil maken bij de nummer 1 van de Nederlandse maakindustrie? Wil jij graag stage lopen bij een dynamisch hands-on bedrijf, waarbij je de kans hebt om écht iets toe te voegen? Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Gaat jouw hart sneller kloppen van termen als Seamless Customer Journey, Customer Lifetime Value, Loyalty& Churn etc. dan moet je bij ons zijn. Wij zijn op zoek naar een analytische marketing afstudeerder die ons helpt om belangrijke marketingdata inzichtelijk te maken.

Afstudeeropdracht
We vragen je om gericht bestaande interne data te analyseren om tot een aantal belangrijke strategische inzichten te komen en deze vervolgens te verwerken tot concrete aanbevelingen voor ons marketing en sales proces.

Wat vragen wij?

  • Jij bent een 4e jaars HBO student, bij voorkeur in de richting van commerciële economie/ marketing of je volgt een universitaire opleiding richting international business/marketing.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent beschikbaar vanaf 1 mei a.s. voor 32/40 uur per week.

Wat bieden wij?

Verder Liquids B.V. onderdeel van de Verder Groep, is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 1800 medewerkers wereldwijd. De Verder Group is door Management Team (MT) gekozen als de nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om minstens 4 maanden (startdatum en duur van stage in overleg) jezelf verder te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving.
  • Je stagevergoeding bedraagt € 950,= bruto per maand o.b.v. fulltime.

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Solliciteren

Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.