BBL Pedagogisch Medewerker | BSO Moerasvaren

16u
BBL (leerbaan) BBL (leerbaan)
Onderwijs

Verloopt over 4 dagen

Heb jij een HAVO, MBO 3 of 4 diploma en wil je starten als gespecialiseerd pedagogisch medewerker? Dan is deze éénjarige BBL opleiding bij ons écht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als gespecialiseerd pedagogisch medewerker in opleiding bij Partou heb je de kans om het verschil te maken. Voor jezelf en voor de kinderen. Je krijgt het vertrouwen om te doen waar je goed in bent, binnen een team met fijne collega’s.

Dit ga je doen
Afhankelijk van de opleidingsaanbieder in jouw regio ga je één avond of dagdeel naar school en werk je op het kinderdagverblijf op de buitenschoolse opvang. Ideaal wanneer je wél in de kinderopvang wil werken, maar er nog géén diploma voor hebt.

Je start direct als gespecialiseerd pedagogisch medewerker op de groep. Naast de lestijd en werkuren, ben je ongeveer 10 uur per week bezig met zelfstudie. Na het succesvol afronden van jouw éénjarige opleiding krijg je een erkend diploma en ga je als gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het werk bij Partou. Je ontvangt bij aanvang van de studie direct salaris en wij vergoeden de opleidingskosten! Gaaf! Het sollicitatiegesprek en meedraaien vindt plaats op dinsdag 21 september tussen 13.00-16.00. Houdt deze data alvast vrij in jouw agenda.

Wat vragen wij?

  • Je hebt zin in een druk maar zéér leerzaam jaar;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en communiceert helder;
  • Een intake en een taaltoets van de opleiding is een verplicht en bepalend onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wij zullen hierin het advies van de opleider volgen.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband conform aangegeven uren in de week. Je start zal in november zijn;
  • Partou betaalt je opleiding. Belangrijk om te weten, we werken met een studieovereenkomst waarin we met elkaar afspreken dat als je binnen 3 jaar na behalen van je diploma onze organisatie verlaat je (naar rato) de kosten terugbetaald;
  • Een erkend diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker na één jaar (bij succesvolle resultaten uiteraard);
  • Een aanvang salaris conform CAO Kinderopvang in functieschaal 5, € 2139,- op basis van een voltijds dienstverband, 36 uur. Na het behalen van je diploma groei je door naar functieschaal 6;
  • Begeleiding van een collega pedagogisch medewerker in jouw leerproces.
Solliciteer direct bij Partou door hier te klikken

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.