Stagiair Marketing & Communicatie

0-40u
HBO/WO HBO/WO
Overige

Verloopt over 4 dagen

Ben jij een enthousiaste, gedreven HBO-student met een passie voor film en ambities in het marketing & communicatie-vak? Dutch FilmWorks zoekt een stagiair ter versterking van het Marketing & Communicatie team. We zijn de grootste onafhankelijke filmdistributeur in de Benelux op het gebied van bioscoop, Home Entertainment, Video On Demand en TV. Je kunt ons kennen van Honest Thief, Angel Has Fallen, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Penoza: The Final Chapter, de serie Undercover en nog zo’n 3.000 andere titels.

Wat ga je doen?

Je assisteert bij de promotie van filmreleases. Je bedenkt bijvoorbeeld leuke winacties met merken en media, met bioscooptickets, premièrekaarten en goodies. Je schrijft teksten voor magazines en nieuwsbrieven en denkt mee over de social media campagnes. Je helpt bij de organisatie van evenementen zoals persdagen, testvoorstellingen en premières. Je zorgt ervoor dat onze films online foutloos worden aangekondigd door partners. Je speurt de media af naar alle interviews en recensies over onze titels. Je onderzoekt welke nieuwe kanalen en influencers interessant zijn voor de promotie van onze films en welke BN’ers niet mogen ontbreken op de rode loper.

Wat vragen wij?

Je bent enthousiast, sociaal, creatief en een echte aanpakker. Social media heeft geen geheimen voor je. Je hebt een vlotte, foutloze pen en pakt gemakkelijk de telefoon om afspraken te maken. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je bent ca. vijf maanden beschikbaar om vier dagen per week mee te werken.

Je volgt een HBO- of WO studie in de richting marketing/communicatie of media en je bent in bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige stage in een dynamisch werkveld. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 collega's en een informele sfeer. Een stagevergoeding van €300 (bruto) per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Solliciteren

Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.