Deze vacature is verlopen. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande stageplaatsen of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe stageplaatsen.

Commercieel Technicus Engineering

0-40u
Duaal Duaal
Technisch

Zit jij op het MBO en volg jij de opleiding commercieel technicus engineering? Word stagiair bij Aerox! Aerox is een erkend leerbedrijf van SBB, en we zijn opzoek naar zeer leergierige BOL commercieel technicus engineering studenten.

Wat ga je doen?

De student zal ondersteuning bieden aan de afdeling Operations. Hier houdt hij of zij zich onder andere bezig met het opbouwen van de injector, mee lopen in het magazijn, en het verzamelen van het data. Je zult er nooit alleen voorstaan en zal te alle tijden begeleidt worden door onze ervaren Operations manager. Het doel van de stage is dan ook om zo veel mogelijk je ontwikkeling te bevorderen.

Wat vragen wij?

De commercieel technicus engineering student beschikt over basiskennis van elektrotechniek, en is dan ook in staat om elektrische schema's te lezen. Verder vragen we om goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands- als Engelstalig, en de motivatie om in de praktijk te werken en doelgericht opdrachten uit te voeren.

Wat bieden wij?

Persoonlijke begeleiding gedurende het opleidingstraject. Alle benodigde gereedschappen voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Een opleidingsplan waarin alle essentiële onderwerpen behandeld worden. En tenslotte: een zeer prettige werkomgeving met een hecht team.

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.