Deze vacature is verlopen. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande stageplaatsen of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe stageplaatsen.

Stage Marketing, Communicatie & e-Commerce

0-40u
HBO/WO HBO/WO
Overige

Zoek jij vanaf februari 2022 nog een nieuwe stage? Zoek niet verder, wij hebben nog een leuke stageplek beschikbaar op onze afdeling Marketing Communicatie & E-commerce.

Wat ga je doen?

Gimeg is een internationale groothandel en leverancier op het gebied van kampeer- en recreatieproducten. Truma, Thetford, Thule en onze eigen merken Cosi, Livin’flame en Mestic, zijn enkele van de bekende merknamen uit ons assortiment. De laatste jaren maken we met onze eigen merken een flinke groeispurt door. We zijn een ambitieus bedrijf met een jong team. Hierdoor onderscheiden we ons in de markt en weten we de concurrentie altijd een stap voor te blijven. Met het hele team werken we hard aan onze internationale groeiambities en zien we nog veel gave dingen op ons pad komen.

OVER DE STAGE
Wij bieden in tegenstelling tot vele “stage plekken” een stageplek waar jij de kans krijgt om de kennis die je de afgelopen jaren hebt opgedaan toe te passen in de praktijk. Je krijgt taken die binnen je opleidingsveld en interesse passen. Waardoor je werkzaamheden dus niet bestaan uit koffie halen, elke dag de zelfde werkzaamheden uitvoeren of ander simpel werk. Je krijgt uitdagende taken waar je jouw geleerde kennis direct in de praktijk kunt brengen. Je wordt vanaf het begin goed begeleidt en we zorgen er dan ook voor dat jij je competenties binnen je stageperiode kunt behalen met leuke en leerzame opdrachten. Want dat is immers de reden waarom jij stageloopt!

Onderstaand enkele werkzaamheden die je bij ons kunt uitvoeren. Echter, hangt het natuurlijk grotendeels af wat jij leuk vindt en wat je wilt leren. Wij kunnen dit zeggen omdat wij ons dagelijks bezighouden met een breed scala aan marketingactiviteiten zoals; B2C & B2B marketing, socialmediamarketing, brandmarketing, productlanceringen en nog veel meer.

WERKZAAMHEDEN

 • Social media marketing;
 • Inbound marketing;
 • Conversie optimalisatie;
 • Search engine advertising;
 • Search engine optimalization;
 • Crossmedia marketing;
 • Marketingpsychologie;
 • Content marketing;

Wat vragen wij?

Jij bent net zo veelzijdig als deze functie. Je bent creatief, energiek, resultaatgericht en een echte doorzetter. Je gaat werken in een team waar je al je creativiteit kwijt kunt. Bovendien krijg je energie van een baan waarin geen dag hetzelfde is. Dat vul jij aan met:

 • HBO richting marketing/communicatie/media
 • Kennis van Analytics, Adwords, emailmarketing en Photoshop is een pré
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Communicatief sterk en werkt graag in teamverband
 • Enthousiast, gedreven, leergierig, oog voor detail, zelfstandig
 • Je bent iemand die meerdere balletjes in de lucht kunt houden

Wat bieden wij?

Werken op de afdeling e-commerce binnen Gimeg is werken in teamwork. Onze kracht zit in de samenwerking met elkaar en het delen van kennis om te verbeteren en van elkaar te leren. We zijn een jong team met allen onze eigen expertise. Daarnaast krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en ontvang je ook een leuke stagevergoeding van €300,- per maand.

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.