Stagiair Technicus Engineering

0-40u
BOL (stage) BOL (stage)
Technisch

Verloopt over 24 dagen

Zit jij op het MBO en volg jij de opleiding technicus engineering? Word stagiair bij Aerox! Aerox is een erkend leerbedrijf van SBB, en we zijn opzoek naar zeer leergierige BOL technicus engineering studenten.

Wat ga je doen?

De student zal ondersteuning bieden aan de afdeling Service. Hij of zij zal veel in het veld opereren en meelopen bij servicewerkzaamheden, de student zal dan ook veel werken met technisch geavanceerde machines. Gedurende het werkproces, zal hij of zij er nooit alleen voor staan. De stagiair zal namelijk intensief worden begeleid door onze ervaren international service engineer. Het doel van de stage is dan ook om zo veel mogelijk de persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, en de student veel ervaring te laten opdoen in het werken met technisch ingewikkelde machines.

Wat vragen wij?

De technicus engineering student beschikt over basiskennis van elektrotechniek, en is dan ook in staat om elektrische schema's te lezen. Verder vragen we om goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands- als Engelstalig. Duits is ook zeer welkom. Voor een succesvolle stage periode moet de student gemotiveerd zijn om te werken in de praktijk, zowel voor de binnen- als in de buitendienst.

Wat bieden wij?

Persoonlijke begeleiding gedurende het opleidingstraject. Alle benodigde gereedschappen voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Een opleidingsplan waarin alle essentiële onderwerpen behandeld worden. En tenslotte: een zeer prettige werkomgeving met een hecht team.

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Solliciteren

Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.