Stage lopen en afstuderen

0-40u
BBL BBL
Technisch

Verloopt over 8 dagen

Bij Bandall is het op alle gebieden binnen het bedrijf mogelijk om stage te lopen of af te studeren. Van Mechanical Engineering/R&D, Productie machinebouw, Service monteur, Communicatie en Sales. Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een meewerkstage, afstudeerstage of een BBL-werkbedrijf in de Techniek? Bandall is een SBB-leerbedrijf en vindt het belangrijk om jongeren de mogelijkheid te geven om zich te ontwikkelen. Doordat de verschillende afdelingen nauw met elkaar samenwerken, krijg je veel van alle aspecten van de organisatie mee. Wil jij bij Bandall stage lopen, afstuderen of het praktijkgedeelte van jouw BBL-opleiding bij Bandall doen? Stuur dan een open sollicitatie inclusief motivatie.

Wat vragen wij?

Afstudeerplek nodig?
Bandall heeft diverse vraagstukken op het gebied van enginering, supply chain, sales en communicatie waarbij jij ons kunt helpen. Ben jij opzoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het jou tof om mee te werken aan kwaliteitsmachines die de hele wereld over gaan? Of ben jij benieuwd hoe je het interne proces kan verbeteren? Geef in je sollicitatie aan op welke afdeling jij wilt afstuderen en ga met ons in gesprek over een afstudeeropdracht.

Wat bieden wij?

Stage lopen
Wil jij stage lopen in een gezellig team bij een dynamisch bedrijf en alle ins en outs leren van het vak? Bij Bandall krijg je een begeleider bij wie je terecht kunt met jouw vragen. Maar daarnaast is er ook veel ruimte voor eigen initiatief en kun je zelfstandig aan het werk. Daarbij is er een nette stagevergoeding beschikbaar.

Bandall is een innovatief internationaal bedrijf en groeit snel, waardoor er regelmatig nieuwe mogelijkheden zijn. We binden graag jong talent aan ons. Dus grijp je kans en wie weet wordt jij dan onze nieuwe collega in de toekomst!

BBL-Leerbedrijf
Elk jaar starten er 2 à 3 nieuwe BBL-leerlingen bij Bandall. Werken en leren samen met je leeftijdsgenoten dus! Als BBL-leerling wordt je gekoppeld aan een collega bij wie je terecht kunt met jouw vragen. Deze persoon geeft jou ook feedback op je werk zodat we samen kunnen zorgen voor een mooi leertraject met goede eindresultaten.

Verschillende leerlingen hebben het praktijkgedeelte van hun BBL-opleiding bij Bandall al afgerond. Veel van deze leerlingen zijn inmiddels met een niveau hoger gestart en werken nog steeds bij Bandall. De meeste BBL-leerlingen bij Bandall volgen de opleiding ‘Mechatronica’ of ‘Onderhouds- en Servicemonteur’ bij Tetrix.

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Solliciteren

Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.