Deze vacature is verlopen. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande stageplaatsen of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe stageplaatsen.

Circuit trainers (voor de woensdag)

2-3u
BBL (leerbaan) BBL (leerbaan)
Overige

PVCV Vleuten is op zoek naar circuit trainers die iedere woensdag van 17.00 uur tot 19.15 uur training kunnen geven aan teams onderbouw jeugd. Is dit iets voor jou? Lees dan nu verder!

Wat ga je doen?

Elke woensdag biedt PVCV van 17.00 tot 19.15 circuittrainingen aan voor de JO7 tot aan JO11 breedte teams onderbouw jeugd van de club. 

Het circuit en dus de training word gegeven door circuittrainers die de oefeningen met elkaar geven en dus aanbieden aan deze teams.

Voor dit komende seizoen zoeken we hier nog een aantal trainers voor die op de woensdagen komen helpen als bijbaantje of stage. 

Wat vragen wij?

Sta je stevig in je schoenen en vind je het leuk om met voetbal bezig te zijn en jonge kinderen training te geven? Vind je het bovendien leuk om kinderen nieuwe dingen te leren en hen een plezierige training te bieden, en ben je tenslotte op woensdagen beschikbaar tussen circa 16.30 tot 19.30 dan zoeken we jou!

Naast dat je het uiteraard leuk moet vinden om training te geven krijg je er een leuk uur loon voor dus is het een leuk bijbaantje of kan je de uren inzetten voor een eventuele stage. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuk uurloon en een bijbaantje of stageplek bij een leuke en sportieve club! 

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.