Stagiair Marketing en Communicatie

32-40u
HBO/WO HBO/WO
Overige

Verloopt over 19 dagen

Ben jij op zoek naar een stage in marketing en communicatie? Wil jij jouw skills toepassen bij een leuke en grote facilitaire organisatie? Weet jij hoe communicatie het best opgezet kan worden binnen een bedrijf? Dan zoeken we jou voor ons communicatietea

Wat ga je doen?

Jij bent onze stagiair marketing en communicatie. Dat betekent dat je volle bak meedraait in alle activiteiten en producties. We zetten je dus niet aan een bureau in een hoekje, want je bent onderdeel van de afdeling, de kantoortuin (in De Meern) en de organisatie. Een afdeling waar hard wordt gewerkt en hard wordt gelachen. 

Wij zoeken een echt communicatiedier! Dat wil zeggen dat jouw Nederlands top notch is (en Engelse woorden mijdt

Wat vragen wij?

Je bent dus ondernemend, initiatiefrijk, creatief en gestructureerd. Dat zijn wij namelijk ook. Soms… Het belangrijkste is dat je flexibel bent en goed kan samenwerken. We gaan er vanuit dat je komt meewerken. Een onderzoeksstage / afstudeerstage kunnen we je niet bieden. Een kleine onderzoeksopdracht mogelijk wel. Wij zien graag lef en doorzettingsvermogen van jou en je bent een organisatietalent!

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • Een hbo-studie volgt die gericht is op Marketing en Communicatie (hbo Communicatie, Media & Informatie, Communicatie & Multimedia Design).
  • Affiniteit met en/of werkervaring in de facilitaire branche is mooi meegenomen.
  • Minimaal 3 maanden aaneengesloten beschikbaar bent vanaf september 2021.

Wat bieden wij?

Wie zijn wij?
ISS is een wereldwijde facilitaire dienstverlener. Bij ISS zeggen we: Connecting people and places to make the world work better. Wij geloven er in dat mensen de omgeving maken en deze omgeving ook de mensen 'maakt'. Van strategie tot en met bedrijfsvoering werken wij samen met klanten om plaatsen in te richten die werken, denken en geven. ISS Nederland biedt een werkomgeving die medewerkers uitdaagt om zich te onderscheiden. Een werkomgeving dus waarin enthousiasme wordt beloond en waar innovatieve ideeën op waarde worden geschat. Klinkt als jouw werkomgeving? Join ISS!

Onze arbeidsvoorwaarden:

  • Je ontvangt een stagevergoeding van 350,- euro per maand (obv 40 uur per week);
  • Een vaste stagebegeleider op je werkplek;
  • Je werkt in een team van enthousiaste en ondernemende professionals met een informele en collegiale sfeer. Je leert veel, omdat je meedraait en wordt gezien als een volwaardige collega.
Solliciteer direct bij ISS Facility Services door hier te klikken

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.