MBO stagiair Kok
Als stagiair kok loop je stage in ons bedrijfsrestaurant op ons hoofdkantoor in De Meern.
Wat ga je doen?
Samen met het team op locatie verzorg jij de lekkerste verse gerechten voor jullie gasten. Je leert tijdens deze stage (bijna) alles over eten en drinken, biedt ondersteuning bij de bevoorrading van de producten en uiteraard met het schoonhouden van het restaurant en de keuken. Op ons hoofdkantoor proberen we al onze nieuwe recepten uit; een echte proeftuin dus. Een leerzame meeloopstage voor elke toekomstige kok!
Jouw takenpakket
- Mise-en-place; zoals het schoonmaken en snijden van groenten
- Bereiden van gerechten volgens receptuur; je maakt bijvoorbeeld luxe broodjes, salades of verse pasta
- Waarborgen van de voedselveiligheid en kwaliteitsnormen
- In ontvangst nemen en opruimen van goederen
- Samenwerken met je collega’s waardoor jullie zorgen voor een optimale gastbeleving
Wat vragen wij?
- Mbo-opleiding tot kok – BOL niveau 2
- Passie voor lekker eten, drinken en de horeca
- Je bent vriendelijk, gastvrij en vooral enthousiast!
Wat bieden wij?
- Een leerzame stage waarbij je allround ervaring opdoet en waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid draagt
- Stagevergoeding van €375 per maand o.b.v. 40 uur per week
- Onze restaurants zijn officieel erkend door het kenniscentrum; er is goede begeleiding aanwezig
- Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meer van onze voormalige stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron te werken. Hoe gaaf!