Deze vacature is verlopen. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande stageplaatsen of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe stageplaatsen.

MBO stagiair Kok

17-40u
BOL (stage) BOL (stage)
Horeca

Als stagiair kok loop je stage in ons bedrijfsrestaurant op ons hoofdkantoor in De Meern.

Wat ga je doen?

Samen met het team op locatie verzorg jij de lekkerste verse gerechten voor jullie gasten. Je leert tijdens deze stage (bijna) alles over eten en drinken, biedt ondersteuning bij de bevoorrading van de producten en uiteraard met het schoonhouden van het restaurant en de keuken. Op ons hoofdkantoor proberen we al onze nieuwe recepten uit; een echte proeftuin dus. Een leerzame meeloopstage voor elke toekomstige kok!

Jouw takenpakket

  • Mise-en-place; zoals het schoonmaken en snijden van groenten
  • Bereiden van gerechten volgens receptuur; je maakt bijvoorbeeld luxe broodjes, salades of verse pasta
  • Waarborgen van de voedselveiligheid en kwaliteitsnormen
  • In ontvangst nemen en opruimen van goederen
  • Samenwerken met je collega’s waardoor jullie zorgen voor een optimale gastbeleving

Wat vragen wij?

  • Mbo-opleiding tot kok – BOL niveau 2
  • Passie voor lekker eten, drinken en de horeca
  • Je bent vriendelijk, gastvrij en vooral enthousiast!

Wat bieden wij?

  • Een leerzame stage waarbij je allround ervaring opdoet en waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid draagt
  • Stagevergoeding van €375 per maand o.b.v. 40 uur per week
  • Onze restaurants zijn officieel erkend door het kenniscentrum; er is goede begeleiding aanwezig
  • Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meer van onze voormalige stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron te werken. Hoe gaaf!

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied



We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.