DomstadPlusBus begeleider

0-10u
Vast Vast
Overige

Verloopt over 15 dagen

Wil jij ouderen een leuke dag bezorgen? Als begeleider bij de DomstadPlusBus ga je mee met uitjes voor ouderen die zelf niet meer op stap kunnen. Plezier gegarandeerd!

Wat ga je doen?

Als begeleider ben je het visitekaartje van de DomstadPlusBus. Samen met de chauffeur ben je verantwoordelijk voor het verloop van de dag en zorg je voor een gezellige sfeer. Je helpt bij het in- en uitladen van rollators en rolstoelen en ondersteunt deelnemers als het nodig is. Je zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en dat iedereen een fijne dag heeft. Je int de ritbijdrage van alle deelnemers en beheert het geld tijdens de dag.

Wat vragen wij?

Lijkt het je leuk om begeleider te worden bij de DomstadPlusBus? We maken graag kennis met je als je je herkent in de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een open, vriendelijke houding en bent behulpzaam.
  • Je hebt oog voor alle deelnemers en zorgt ervoor dat iedereen een leuke dag heeft.
  • Je kunt improviseren wanneer dat nodig is.


Elke drie maanden is er een nieuw programma met uitjes van de DomstadPlusBus. Je kunt dan zelf aangeven voor welke uitjes je beschikbaar bent.

Wat bieden wij?

Bij U Centraal zorgen we goed voor onze vrijwilligers. Zolang je vrijwilliger bent kun je rekenen op onze begeleiding en kun je werken aan je ontwikkeling. We hebben een uitgebreid scholingsprogramma voor vrijwilligers. Sommige trainingen en bijeenkomsten bezoek je voordat je begint met het vrijwilligerswerk. En aan andere scholing kun je deelnemen om je kennis te verdiepen of omdat je een thema interessant vindt. Ook kun je andere vrijwilligers ontmoeten tijdens intervisiebijeenkomsten en borrels. We werken samen met andere organisaties in de stad, waar je ook regelmatig kunt deelnemen aan workshops en lezingen.

Solliciteer direct bij U Centraal door hier te klikken

Deel deze vrijwilliger vacature

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.