DomstadPlusBus kantoormedewerker

0-4u
Vast Vast
Administratief

Verloopt over 15 dagen

Met de DomstadPlusBus bezorgen we ouderen een leuk en gezellig dagje uit! Als kantoorvrijwilliger kun je hieraan bijdragen door de uitjes voor te bereiden.

Wat ga je doen?

Als kantoorvrijwilliger zorg je dat de uitjes van de DomstadPlusBus optimaal voorbereid worden. Je hebt de dankbare taak om deelnemers die mee kunnen te bellen met het goede nieuws. Voor de chauffeurs en begeleiders maak je rittenlijsten. Je verricht licht administratief werk. En tussendoor beantwoord je telefoontjes van deelnemers die zich willen aanmelden. Op kantoor heerst een informele sfeer en er is volop ruimte om mee te denken over de uitjes en het nog mooier maken van dit project.

Wat vragen wij?

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij de DomstadPlusBus? We maken graag kennis met je als je je herkent in de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een open, klantvriendelijke houding, bent geduldig en kunt goed luisteren naar onze deelnemers
  • Je vindt het leuk om met deelnemers te telefoneren en informatie te verwerken in ons boekingssysteem.
  • Je bent 1 keer per week van 10.00 tot 14.00 uur beschikbaar om op kantoor te werken.
  • Je kunt goed samenwerken en draagt bij een de gezellige sfeer op kantoor.

Wat bieden wij?

Bij U Centraal zorgen we goed voor onze vrijwilligers. Zolang je vrijwilliger bent kun je rekenen op onze begeleiding en kun je werken aan je ontwikkeling. We hebben een uitgebreid scholingsprogramma voor vrijwilligers. Sommige trainingen en bijeenkomsten bezoek je voordat je begint met het vrijwilligerswerk. En aan andere scholing kun je deelnemen om je kennis te verdiepen of omdat je een thema interessant vindt. Ook kun je andere vrijwilligers ontmoeten tijdens intervisiebijeenkomsten en borrels. We werken samen met andere organisaties in de stad, waar je ook regelmatig kunt deelnemen aan workshops en lezingen.

Solliciteer direct bij U Centraal door hier te klikken

Deel deze vrijwilliger vacature

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.