Vrijwilligers gezocht

0u
Freelancer Freelancer
Administratief

Verloopt over 31 dagen

Voorzichtig kunnen we weer bezoek ontvangen. Bijvoorbeeld om samen een wandeling te maken, of samen een kopje koffie te drinken en gezellig wat te kletsen. Uiteraard houden we dan wel 1,5 meter afstand.

Wat ga je doen?

Voor cliënten die geen naasten hebben die nu langs kunnen komen, zoeken wij vrijwilligers die hiervoor een uurtje per week tijd vrij voor willen maken.

Locatie Veldhof ligt in De Meern gemeente Utrecht. Het is een woonplek voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Op deze locatie wonen 13 mensen, die zoveel mogelijk zelfstandig zijn, in de leeftijd van 46 jaar en ouder.

Wat vragen wij?

  • Je maakt makkelijk contact met een ander en voelt aan wanneer je een ander kunt enthousiasmeren of rust of ruimte moet bieden.
  • Je bent betrouwbaar en flexibel en komt gemaakte afspraken na.

Wat bieden wij?

We nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking. Als dat van beide kanten bevalt, spreken we af voor een eerste ontmoeting. Gaan we verder? Dan leggen we afspraken vast in een vrijwilligersovereenkomst. Uiteraard kun je dan voor vragen of ondersteuningstips afstemmen met een van de Abrona medewerkers. Ook bieden we regelmatig informatiebijeenkomsten aan, of nodigen we je uit voor andere activiteiten of evenementen.

Solliciteer direct bij Abrona door hier te klikken

Deel deze vrijwilliger vacature

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.